Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

La ronda de contactes del rei espanyol amb els grups parlamentaris serà dilluns i dimarts

Ni Junts ni ERC participaran de la ronda de contactes amb el monarca espanyol

|

- Publicitat -

El rei espanyol Felip VI farà la ronda de contactes prèvia a la investidura amb els grups parlamentaris el pròxim dilluns i dimarts, ara que ja s’ha constituït la mesa del Congrés dels Diputats amb Francina Armengol al capdavant, un pas imprescindible per a proposar un candidat a la investidura presidencial. El borbó s’ha reunit aquest divendres, 18 d’agost, amb la nova presidenta del Congrés, Francina Armengol, qui li ha traslladat que s’ha constituït el Congrés i que, per tant, pot iniciar la ronda de contactes amb els grups.

Així doncs, el rei espanyol es trobarà amb un total de set grups parlamentaris la setmana que ve. Els grups amb qui Felip VI es reunirà el dilluns són UPN, Coalició Canària, el PNB i Sumar. Dimarts al matí es trobarà amb Santiago Abascal (Vox), Pedro Sánchez (PSOE) i a la tarda, amb Alberto Núñez Feijóo (PP). Ni Junts ni ERC participaran de la ronda de contactes amb el monarca.

Et pot interessar  Els investigats per protestar contra Felip VI a Caldes demanaran acollir-se a la llei d'amnistia si no s'arxiva el cas
Publicitat

Opinió

Minut a Minut