Dimarts, 1 de desembre de 2020 - Edició 859
La República

[Vídeo] La “revolucionaria” Colau es doblega als desitjos de la repressió

Ada Colau ha fet retirar el llaç groc de la façana de l’Ajuntament de Barcelona en compliment de l’ordre de la Junta Electoral de Zona, que havia donat 12 hores […]

Avatar
Agències 15/03/2019

Ada Colau ha fet retirar el llaç groc de la façana de l’Ajuntament de Barcelona en compliment de l’ordre de la Junta Electoral de Zona, que havia donat 12 hores a l’equip de govern barceloní per dur a terme aquesta acció a petició del PP. Abans de retirar el llaç, -que aquesta matinada cinc encaputxats ja han aconseguit despenjar, tot i que després s’ha tornat a penjar- el govern municipal ha sol·licitat un informe al Secretari General de l’Ajuntament, que ha constatat “l’obligació” de retirar la simbologia “de manera immediata”, tal com ja va passar en les eleccions del 21 de desembre. L’equip de Colau afirma que vol “contribuir” a generar un clima de debat electoral “seré i constructiu” que tingui lloc “en el terreny de la política i no en l’àmbit judicial”.

Pel que fa a l’incident de la matinada, l’Ajuntament indica que s’han fet cinc identificacions i que tot plegat s’ha denunciat al jutjat.

Relacionats