Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] La “revolucionaria” Colau es doblega als desitjos de la repressió

L’alcaldessa retira el llaç groc de la façana de l’Ajuntament més ràpid que ningú en un gest cap al PSC, Ciudadanos i PP

|

- Publicitat -

Ada Colau ha fet retirar el llaç groc de la façana de l’Ajuntament de Barcelona en compliment de l’ordre de la Junta Electoral de Zona, que havia donat 12 hores a l’equip de govern barceloní per dur a terme aquesta acció a petició del PP. Abans de retirar el llaç, -que aquesta matinada cinc encaputxats ja han aconseguit despenjar, tot i que després s’ha tornat a penjar- el govern municipal ha sol·licitat un informe al Secretari General de l’Ajuntament, que ha constatat “l’obligació” de retirar la simbologia “de manera immediata”, tal com ja va passar en les eleccions del 21 de desembre. L’equip de Colau afirma que vol “contribuir” a generar un clima de debat electoral “seré i constructiu” que tingui lloc “en el terreny de la política i no en l’àmbit judicial”.

Pel que fa a l’incident de la matinada, l’Ajuntament indica que s’han fet cinc identificacions i que tot plegat s’ha denunciat al jutjat.

Publicitat

Et pot interessar  L’Ajuntament de Barcelona omet la senyera en el cartell promocional de la diada de Sant Jordi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut