Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

La reflexió de Toni Comín que torna a evidenciar l’error de Rufián al dir a Jaume Asens que “no vagi tant a Waterloo”

|

- Publicitat -

L’eurodiputat i conseller exiliat Toni Comín ha tancat la setmana ficant cullerada d’una de les polèmiques que més de corcoll ha portat els principals sectors independentistes. Arran de les paraules que Rufián li va dir al líder dels comuns al Congreso, Jaume Asens, sobre “no anar tant a Waterloo”, els mateixos exiliats polítics no van trigar a criticar aquestes paraules, inclòs el president Puigdemont. Uns dies més tard, i més en fred, qui n’ha donat la seva opinió ha estat Toni Comín, compartin una reflexió a Twitter.

L’exiliat ha titllat d'”inqualificable” que Rufián digués en públic a Asens que no anés a Waterloo, assegurant que és com dir que “no vingui a veure els exiliats”. En aquesta línia, Comín ha recordat que, malgrat les diferències polítiques, ell i Asens són amics des d’abans d’entrar al món polític, i que va ser el líder dels comuns el que va triar Gonzalo Boye com a advocat, que va acabar sent també el del president Puigdemont. Finalment, l’eurodiputat de Junts ha tornat a apuntar Rufián remarcant que ni ell ni ningú d’ERC ha rectificat aquestes paraules: “Consideren realment que els exiliats no hauríem de poder gaudir del suport i de la solidaritat dels nostres propis amics? Tan ofuscats estan?”

Publicitat

Et pot interessar  Asens continua convençut que dijous es tirarà endavant l'amnistia: "La negociació està encarrilada des de fa dies"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut