Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La presència de la base militar a Sant Climent Sescebes incita a la presentació de llistes municipals de Vox

|

- Publicitat -

Llistes de Vox a l’Alt Empordà

Vilamalla, Sant Climent Sescebes són exemples clars d’un desmesurat vot a l’extrema dreta en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, en el primer dels casos van guanyar i en el segon van quedar tercers a pocs vots de la victòria.

Publicitat

El proper mes de maig se celebren eleccions municipals i Vox vol prioritzar la presentació de candidatures en poble on té assegurada la presencia, i Vilamalla, Sant Climent Sescebes i la mateixa capital de l’Alt Empordà com Figueres són llocs claus per intentar-ho.

Fa uns mesos Vox va instal·lar una parada del partit a la tranquil·la localitat de Sant Climent Sescebes on la base militar ocupa un 65% del terme municipal i malgrat ser el màxim propietari segueix sense pagar cap euro al municipi.

Una prova evident que Vox vol passar de sondejar a l’acció i tenint en compte la forta presència també de policia nacional a La Jonquera, l’extrema dreta intenta aconseguir representació municipal en alguns municipis on supera el 12% dels vots, entre altres Vilamalla, Sant Climent Sescebes, Figueres o la Jonquera.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut