Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La premsa alemanya es fa ressò de la possible participació dels serveis secrets espanyols als atemptats del 17-A

|

- Publicitat -

La prestigiosa revista alemanya Telepolis, ha dedicat un extens article a explicar i ampliar les sospites que poden fer pensar que els serveis secrets espanyols van “ser partidaris” de l’atemptat jihadista del 17 d’agost de 2018 a La Rambla de Barcelona i a Cambrils.

Entre altres coses, el Telepolis comenta que és “sospitós” que l’imam era un defensor del servei secret, que els terroristes supervivents no van ser acusats d’assassinat i que cada cop “més circumstàncies estranyes arriben a la llum”.

Publicitat

“Ja no és un secret que el cap dels atemptats terroristes a Barcelona i Cambrils va ser partidari del servei secret espanyol”, comenta la revista, i s’esplaia explicant el que diferents mitjans i espanyols han anat investigant i ampliant durant els últims mesos. La més recent, la que des de La República també vam explicar: la declaració d’activitats d’es Satty per al servei secret espanyol que va ser ocultada i ignorada per la Fiscalia i la Guàrdia Civil.

Et pot interessar  Llibres i roses omplen de nou la Rambla de Barcelona per Sant Jordi: "És una tradició i s'hauria de fer sempre"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut