Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La persecució a Albert Donaire per part de l’excaporal espanyolista Inma Alcolea no cessa: “Se supera cada dia”

|

- Publicitat -

L’assetjament al mosso independentista Albert Donaire per part d’Inma Alcolea i altres entitats espanyolistes és cada com més gran, però Donaire no calla i ho segueix denunciant pràcticament diàriament. L’últim atac sonat de l’excaporal Alcolea prové d’un compte creat a Facebook amb el nom “Inma Cocolea“, el qual assegura que Donaire “ara ja sense xicot, es pujarà per les parets!”.

Per la seva banda, Donaire ha piulat que “ja no sap què més inventar”, ja que Alcolea afirma que ha acabat una relació quan el mateix mosso assegura que ni tan sols la té. “Se supera cada dia!”, ha exclamat, demanant a la xarxa que entenguin “de què he de protegir-me”, quan rep constantment atacs cap a la seva persona. En resposta a altres usuaris, Donaire recorda que “fa uns mesos també feia córrer que estava obsessionat sexualment amb menors i que m’havia fixat en el seu fill”, i reitera que l’excaporal “no fa més que demostrar amb qui me les he de veure i per què a la meva família patim per la nostra integritat física”.

Publicitat

Aquest mateix dimarts, Donaire també ha piulat un resum de les últimes amenaces que ha rebut, no només d’Alcolea, sinó dels seguidors tronats espanyolistes que constantment l’amenacen a les xarxes socials: “Absolutament fastigós!”

Publicitat

Opinió

Minut a Minut