Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

La patriòtica excusa del Supremo per autoritzar l’espionatge: “Era l’única fórmula d’evitar un trencament d’Espanya”

|

- Publicitat -

Tot per la unitat d’Espanya. El Tribunal Supremo va decidir vulnerar tots els drets i la privacitat d’una bona colla d’independentistes com a “única fórmula d’evitar un trencament d’Espanya”. És per això que el 2019 va autoritzar l’espionatge al CNI. Tal com informa el diari El Mundo, les interlocutòries del Supremo no parla explícitament de l’ús de Pegasus per espiar els mòbils, però sí d'”intervenir les comunicacions”.

Publicitat

Aquesta informació revelada a la comissió de secrets oficials de fa uns dies és molt clara pel que fa als motius del magistrat que ho va autoritzar: Es volia frenar un intent d’atemptat contra la unitat d’Espanya i de desprestigi del país a través d’activitats “clarament delictives”.

Tot plegat, un episodi més de tensió pel Gobierno “més progressista de la història” del qual la seva ministra de Defensa continua inamovible del seu càrrec i s’ha mostrat a favor de l’espionatge del CNI.

 

Et pot interessar  Clatellot del Consell d'Europa a Espanya per l'ús de Pegasus: l'insta a compensar les víctimes i deixar enrere el secret d'estat
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió