Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024

La miserable “injustícia” espanyola: La consellera Bassa torna a la presó després de visitar la seva mare “dues hores” en un hospital de Girona

Fins i tot els corruptes del PP han tingut un millor tracte en permisos semblants

|

- Publicitat -

Dues miserables hores de permís i ii diuen justícia  

La consellera Dolors Bassa ha reingressat aquest dissabte a les 13:03 hores a la presó de Puig de les Basses a Figueres (Girona) després de sortir per visitar durant dues hores la seva mare a l’UCI d’un hospital de Girona, en la qual es troba ingressada per una operació, han informat Europa Press fonts dels Serveis Penitenciaris.

Publicitat

Bassa, a la presó preventiva després de ser processada per rebel·lió en la causa del procés independentista, va rebre aquest divendres un permís extraordinari de la Sala de Vacances del Tribunal Suprem (TS) per poder sortir dues hores aquest dissabte.

La consellera està a la presó preventiva al centre penitenciari de Puig de les Basses des del passat 4 de juliol, data en la qual va ser traslladada des de la presó d’Alcalá Meco a Madrid després de la reubicació a presons catalanes aprovada per a tots els presos preventius d’aquest procediment.

El primer permís dels presos polítics catalans

Es tracta del primer permís que el TS concedeix a un pres del procés independentista, ja que en anteriors ocasions l’instructor de la causa, Pablo Llarena, ha rebutjat aquest tipus de mesura.

Llarena va descartar permetre la sortida d’altres encausats com l’exvicepresident Oriol Junqueras o el que era el responsable de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) Jordi Sànchez.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut