Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

La militància de Junts ratifica Comín com a candidat a les eleccions europees del 9-J

L'eurodiputat arrasa amb el 77% dels vots i s'imposa a l'altre candidat, el conseller nacional de Junts Josep Florensa

|

- Publicitat -

Toni Comín liderarà la llista de Junts per Catalunya a les properes eleccions europees del 9 de juny, segons ha decidit la militància del partit en una votació interna. L’actual eurodiputat de JxCat ha obtingut el 77% dels vots, mentre que l’altre candidat, Joan Josep Florensa, conseller nacional i president de l’agrupació local de Gandesa (Terra Alta), ha recollit només el 9% dels sufragis.

Comín, que ja partia com a favorit, va expressar la seva intenció de liderar la llista de Junts poc abans que el president a l’exili, Carles Puigdemont, anunciés la seva candidatura a les eleccions catalanes del 12 de març. Inicialment, abans de l’avançament electoral, l’expresident tenia la intenció de presentar-se novament als comicis europeus, però amb l’avançament electoral, no podia concórrer a tots dos.

Publicitat

En una entrevista a RAC1 aquest dimarts, el mateix Puigdemont va mostrar el seu suport a la candidatura de Toni Comín, elogiant el seu treball com a eurodiputat, afirmant que “ha fet un treball excepcional” i destacant la importància de continuar el projecte europeu des de la trinxera del Parlament Europeu.

Et pot interessar  Estrada: "Malgrat que ERC i Junts es tiren els plats pel cap sobre la unitat, han mirat més al PSC que a la CUP"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut