Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

“La Marató Antirepressiva”: el projecte de l’Esquerra Independentista “per visibilitzar la repressió”

|

- Publicitat -

L’esquerra independentista impulsa el projecte “La Marató Antirepressiva” per visibilitzar “els casos de corrupció a l’estat espanyol”, així com “estendre la lluita pel territori”. Les portaveus del projecte, Eva Pous i Marina Gispert han avançat que la iniciativa, en el marc dels 20 anys d’Alerta Solidària, “donarà veu a tots els casos de repressió amb un recorregut pels països catalans amb actes, concerts i xerrades amb grups de suport”.

Així mateix, asseguren que el nou moviment pretén enfortit tota la xarxa que lluita contra la corrupció: “No volem que les encausades hagin de fer front als costos econòmics, polítics i personals que suposa la repressió”.

Publicitat

L’Esquerra Independentista ha defensat el projecte davant “les nombroses multes del moviment per l’habitatge o l’assenyalament del moviment sindical”. “L’Estat i els diferents governs autonòmics són els responsables, perquè no estan disposats a cedir ni un mil·límetre del poder que acumulen, un poder que utilitzen per reprimir-nos”, han conclòs les portaveus.

En aquesta línia, també s’ha fet referència a l’agent de la Policia Nacional a moviments com el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), han dit que els “mitjans de seguretat” han funcionat i “evitaran que es repeteixi”. Està previst que la Marató Antirepressiva finalitzarà el dia 12 de novembre amb un acte de cloenda.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut