Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La manifestació “Anti Colau” només va ser el començament: “Volem sortir al carrer cada setmana”

|

- Publicitat -

La manifestació “anti colau” que va aplegar més de 300 persones el dia 16 d’abril va suposar l’inici d’un moviment per protestar contra l’actual alcaldessa de Barcelona que preveu ser constant. El digital Metrópoli Abierta assegura que els grups cívics i les plataformes de la protesta preveuen una nova manifestació el dia 1 de maig, coincidint amb el Dia del Treballador, amb la intenció de sentenciar la política municipal, la inseguretat, les polítiques de mobilitat de l’administració, les irregularitats del consistori de Colau, i l’ús partidista de l’espai públic.

El diari també ha parlat amb Pau Amés, un dels fundadors d’aquest moviment que actualment acumula més de 12.000 seguidors a les seves pàgines de Facebook, el qual assegura que la seva intenció és que el moviment sigui “una constant”, i pretenen sortir al carrer “cada setmana o cada dues”. A més, vaticina que l’assistència a aquestes manifestacions es duplicarà en les pròximes crides.

Et pot interessar  Collboni diu que vol un acord pressupostari amb Colau però l'avisa que "primer van les polítiques i després les cadires"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut