Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

La manifestació “Anti Colau” només va ser el començament: “Volem sortir al carrer cada setmana”

|

- Publicitat -

La manifestació “anti colau” que va aplegar més de 300 persones el dia 16 d’abril va suposar l’inici d’un moviment per protestar contra l’actual alcaldessa de Barcelona que preveu ser constant. El digital Metrópoli Abierta assegura que els grups cívics i les plataformes de la protesta preveuen una nova manifestació el dia 1 de maig, coincidint amb el Dia del Treballador, amb la intenció de sentenciar la política municipal, la inseguretat, les polítiques de mobilitat de l’administració, les irregularitats del consistori de Colau, i l’ús partidista de l’espai públic.

Publicitat

El diari també ha parlat amb Pau Amés, un dels fundadors d’aquest moviment que actualment acumula més de 12.000 seguidors a les seves pàgines de Facebook, el qual assegura que la seva intenció és que el moviment sigui “una constant”, i pretenen sortir al carrer “cada setmana o cada dues”. A més, vaticina que l’assistència a aquestes manifestacions es duplicarà en les pròximes crides.

Et pot interessar  Colau confia que l'Ajuntament guanyarà el recurs a la sentència de l'eix verd: "És una guerra judicial sense precedents"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió