Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La Junta Electoral denega que un home no es presenti a la mesa electoral per cuidar la seva dona malalta

|

- Publicitat -

Des del moment que el TSJC va decidir tirar endavant amb les eleccions del 14-F en plena onada de coronavirus tot han estat presses i un seguit d’injustícies que han afectat, sobretot, als escollits per formar part de les meses electorals. De fet, hi ha hagut una allau d’excuses per no assistir a la jornada electoral a les escoles, però moltes d’elles amb motius que en una societat normal serien comprensibles, i encara més, en una situació pandèmica.

No és el cas de la Junta Electoral de Zona d’El Vendrell, que ha denegat la justificació d’un home que cuida de la seva dona, diagnosticada d’un Linfoma i en ple tractament quimioterapèutic. Com és normal, i en vista que el mateix dia de les eleccions també ha d’estar al costat de la convivent, Rodri Sanchez ha denunciat que malgrat justificar el seu escrit d’apelació al jutjat d’El Vendrell, ha rebut una denegació, i ha escrit un fil a Twitter que s’ha fet viral a la xarxa. “Ens sentim sols, abandonats per un sistema judicial que ha forçat aquestes eleccions posant en risc a moltes persones i que m’ha tocat en primera persona”. De fet, el cas de Rodri Sanchez no ha estat l’únic: altres afectats han denunciat situacions similars davant d’unes Juntes Electorals absolutament deshumanitzades.

Publicitat


Rodri Sanchez també ha demanat ajuda a metges de primera línia especialitzats en el coronavirus, i fins i tot l’investigador Oriol Mitjà s’ha fet ressò d’aquesta injustícia: “El seu cas és clar: de ser excusat de ser membre de mesa”, ha conclòs en una piulada després de llegir els informes que li ha enviat l’afectat.

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut