Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La hipocresia de Moncloa: Fa el paperot amb el rei emèrit, però defensa Felipe VI

|

- Publicitat -

La portaveu del Gobierno, Isabel Rodríguez, ha tornat a fer el paperot aquest dimarts, assegurant que davant de les actuacions de Juan Carlos I, qui s’ha presentat a Galícia amb un jet privat: “Ha perdut l’oportunitat de donar explicacions per les conductes poc exemplars que s’han posat en coneixement de la ciutadania en els últims anys”.

A més ha afegit: “Creiem que una persona que ha ocupat el càrrec de cap d’estat mereix explicar les conductes que no han resultat exemplars i en les que no ens reconeixem la immensa majoria dels espanyols”, ha dit, i “ahir vam constatar que la primera visita en dos anys hauria estat una bona ocasió per rectificar en aquesta no dació de comptes”.

Publicitat

Tot i això, queda reflectida la seva hipocresia, quan Rodríguez ha reivindicat “el model d’Estat de monarquia parlamentària” i “reconèixer” la “tasca” del seu fill, Felip VI, com a cap de l’Estat.

Et pot interessar  La ministra d’Habitatge defensa que l’índex del lloguer serà “útil” i millora l’indicador previ de la Generalitat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut