Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

La Generalitat llança una campanya per promoure Catalunya com a destinació d’inversions amb motiu de la Copa Amèrica

ACCIO elabora un anunci que destaca l'aposta per la tecnologia, la innovació i la voluntat de cooperació, entre d'altres

|

- Publicitat -

La Generalitat ha posat en marxa una campanya per promoure Catalunya com a destinació d’inversions estrangeres amb motiu de la celebració de la Copa Amèrica i que compta amb la participació del màxim responsable de l’equip Emirates Team New Zealand, Grant Dalton. Concretament, ACCIÓ ha elaborat un espot que utilitzarà el mar com a fil conductor per donar a conèixer els actius de Catalunya i la seva forta aposta per la tecnologia i la innovació del país, la tradició comercial, la voluntat de cooperació i una manera de fer negocis basada en el talent i els projectes arreu del món, segons detalla Empresa i Treball.

En la seva intervenció, Dalton explica per què els organitzadors van optar per Barcelona com a seu de la Copa Amèrica i en destaca que és una “ciutat innovadora en el seu ADN” i posa com a exemple l’impuls de la Generalitat al projecte que les embarcacions de suport a la competició funcionin per primer cop amb hidrogen. Dalton també cita la cultura, el tarannà dels catalans i que tant Barcelona com Catalunya entenguin que “el mar Mediterrani s’ha de protegir”.

Publicitat

L’espot està inclòs en el conveni de col·laboració signat a finals d’agost entre ACCIÓ i la Copa Amèrica per garantir l’impacte i el llegat tecnològic i industrial de la competició a Catalunya, segons explica Empresa i Treball en un comunicat. L’objectiu és aprofitar la celebració de la Copa Amèrica per impulsar l’ús de l’hidrogen verd al sector nàutic català, estimular l’activitat de l’ecosistema tecnològic i dels videojocs local, projectar Catalunya al món i facilitar la contractació de productes i serveis a empreses catalanes.

Et pot interessar  Llibres i roses omplen de nou la Rambla de Barcelona per Sant Jordi: "És una tradició i s'hauria de fer sempre"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut