Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La Generalitat critica la reunió amb per aclarir dubtes del decret energètic: “És una pèrdua de temps”

|

- Publicitat -

El Govern qualifica la reunió de la Conferència Sectorial d’Energia celebrada aquest dilluns amb l’objectiu d’aclarir dubtes del decret energètic impulsat per l’executiu espanyol de “pèrdua de temps”.

La Generalitat lamenta que la trobada amb el ministeri de Transició Ecològica i d’Indústria, Comerç i Turisme “no s’ha resolt cap dels dubtes generats ni s’ha tingut en compte cap de les crítiques i opinions que han sorgit”. En la trobada hi ha assistit el secretari d’Empresa, Albert Castellanos, i la d’Energia, Assumpta Farran.

Publicitat

A la sortida, fonts de l’Executiu català han assegurat que és “imprescindible” esclarir “les incerteses que genera un decret fet a correcuita i de manera precipitada” i han acusat el Gobierno de facilitar així “a la dreta fer demagògia sobre qüestions que són absolutament imprescindibles, com la racionalització de l’ús de l’energia”.

Malgrat les queixes, Pedro Sánchez ha confirmat que no retirarà ni modificarà el decret per al pla d’estalvi energètic, tot i que diverses comunitats li han demanat que es retiri el decret, de la mateixa manera que ho han fet diversos dirigents del PP els darrers dies.

Et pot interessar  Sánchez demana a Feijóo que forci la dimissió d'Ayuso: "Després del que s'ha conegut avui no té excusa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut