Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

La fotògrafa Mireia Comas lamenta que hi ha mossos al cos que menteixen amb impunitat als judicis

|

- Publicitat -

Mireia Comas, una fotògrafa represaliada que cobreix actes polítics, ha explicat que “avui fa un any del judici on una mossa d’esquadra es va inventar que jo li havia donat diversos cops de punys amb la mà esquerra, ja que a la mà dreta duia la càmera de fotos”. Comas ha recordat que va ser absolta, perquè no existien proves de càrrec suficient per condemnar-la.

Els fets van succeir durant el desnonament d’un pis a Terrassa i la reportera gràfica va ser acusada d’haver donat dos cops de puny a l’espatlla a una mossa d’esquadra. Comas ha afirmat irònicament que “li van causar tant de dolor que va haver d’estar 17 dies de baixa i dos mesos de rehabilitació”.

Publicitat

Així ha donat a entendre que l’agent podria haver aprofitat la situació, en detriment de la fotògrafa. “Avui fa un any que tres mossos més van mentir descaradament al meu judici i van quedar en evidència, però no els va passar res, segueixen treballant com si fossin bons agents” ha subratllat Comas.

Aquesta piulada dona veracitat a la notícia que apuntava que un 25% dels atacs al dret a la informació són de cossos policials contra periodistes. Aquest fet greu es complementa amb l’afirmació de Comas, ja que si els agents van poder mentir sense conseqüències a la seva carrera, hi està havent una certa permissivitat des d’Afers Interns, que no depuren responsabilitats d’aquells mossos que actuen fora de la llei.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut