Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La direcció de dos diaris catalans es tira els plats pel cap: El Punt Avui acusa l’ARA de mentir

|

- Publicitat -

La informació i els punts de vista a l’hora d’informar dins la premsa catalana també té les seves baralles, especialment pel que fa a la visió de l’independentisme i les vinculacions d’aquests amb el Govern. Aquest dimarts, la picabaralla ha esclatat entre el director d’El Punt Avui i la direcció de l’ARA. El primer, Joan Vall Clara, no ha tingut pèls a la llengua i els ha acusat de mentir en termes de les ajudes que reben per part del Govern, així com de la publicitat que van fer de l’1-O.

En un article d’opinió redactat pel mateix Vall Clara, respon així a les declaracions del subdirector de l’ARA, David Miró, després que aquest afirmés que els dos diaris no són competència directa. De fet, el mateix subdirector no fa cas de les dades de venda que mostren que El Punt Avui ha venut més exemplars, i es defensa dient que no són competència directa, assegurant que “som un producte diferent”.

Publicitat

Però el que realment va fer pujar la mosca al nas a Vall Clara va ser el tracte de Miró cap al seu diari, dient coses com que “no tenen ni redacció a Barcelona”.

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut