Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La desesperació d’Álvarez de Toledo per salvar el PP no té límits: “Què em distingeix a mi d’Inés Arrimadas?”

|

- Publicitat -

La portaveu del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, ha vaticinat aquest dijous el fracàs de l'”operació de substitució” del PP per part de Ciutadans i ha enviat un missatge a la formació taronja i ha assegurat que el seu futur passa per la “reagrupació” amb els populars.

En un moment en què els populars estan impulsant la unió de la centredreta i aposten per la coalició Espanya Suma en cas que hi hagi eleccions generals, Álvarez de Toledo ha assenyalat en una entrevista a esRadio, que ha recollit Europa Press, que perseverarà en aquesta idea malgrat la negativa de Ciutadans.

Publicitat

“Jo hi insistiré, entenc que el projecte de Ciutadans és la substitució del PP, però jo dic que això no passarà. El futur de Ciutadans és una reagrupació amb el PP, i el del PP també”, ha assegurat.

“Aquesta operació política no passarà i és contradictòria”, ha dit la portaveu parlamentària del PP sobre la posició de Ciutadans, de qui ha dit que, paradoxalment, els interessa un PP “corrupte” per diferenciar-se, però alhora governen junts en moltes comunitats, per la qual cosa els perjudiquen les polèmiques que afecten els populars.

Aquestes declaracions arriben quan falten poques hores perquè tingui lloc un acte del PP en defensa d’allò “comú”, al qual acudirà un representant de Ciutadans i l’exdirigent d’UPyD, Rosa Díez, entre d’altres. Amb tot, Álvarez de Toledo ha assegurat que l’acte no té un caire electoral i ha assenyalat que, “a l’inrevés”, si hi ha eleccions, “amb més motiu” totes dues formacions han de treballar juntes.

“Què em distingeix a mi d’Inés Arrimadas, Juan Carlos Girauta o Marta Rivera de la Cruz?, Realment hi ha tantes coses que ens diferencien que justifiquen que estiguem en partits diferents?”, ha argumentat. “No té cap sentit”, ha resolt.

Et pot interessar  El PP aprovarà al Senat un informe que sosté que l'amnistia és "un cop mortal per a l'Estat constitucional i autonòmic"

Al seu parer, l'”atomització” de la política espanyola ha diluït els elements comuns que tenen els partits. “Passem més temps mirant què ens distingeix, que no pas què tenim en comú”, ha recalcat, i ha assenyalat que això erosiona l’espai de centredreta.Pel que fa a l’acte d’aquest dijous i els seus participants, Álvarez de Toledo ha posat en valor la presència de qui va ser líder d’UPyD, de qui ha dit que és una “gran política”, “forta” i “valenta”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut