Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La Delegació del Gobierno permetrà una manifestació neonazi amb torxes a València

|

- Publicitat -

Els Països Catalans segueixen farcits de feixisme i de nazisme, i en part és culpa de la permissivitat del Gobierno autodenominat “més progressista de la història”. Unes informacions del diari Público asseguren que aquest dissabte l’agrupació neonazi España 2000 ha organitzat una mobilització amb torxes enceses a València, i que la Delegació del Gobierno de la zona ho ha permès amb el vistiplau de les autoritats.

L’únic que ha estat modificat ha estat l’itinerari de la manifestació, al·legant que la ruta establerta podria implicar algun incident, ja que hi ha carrers estrets i concorreguts. D’altra banda, la policia també va advertir que l’itinerari podria ser escenari d’enfrontaments amb gent d’ideologia contrària mostrant el seu rebuig a la convocatòria neonazi. El digital també recorda que l’últim numeret d’España 2000 a València ja va acabar amb sancions després d’un acte que va suposar alteracions de l’ordre públic que van acabar amb sancions per vulnerar la Llei de Memòria Democràtica.

Publicitat

Per acabar-ho d’adobar, el mateix dia la ministra espanyola Yolanda Díaz assistirà, juntament amb Ada Colau i Mónica García, a un altre acte, un fet que també dificulta l’organització de perímetres de seguretat que poden xocar amb la dels neonazis. Totes aquestes molèsties provenen de la negativa del Gobierno a combatre de veritat el feixisme prohibint aquest tipus de mobilitzacions.

 

Et pot interessar  Entitats ecologistes i juvenils s'organitzen per a manifestar-se el 8 de juny a Barcelona davant "la crisi ecosocial"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut