Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

La darrera bajanada del PP: afirma que a la protesta del Tsunami al Prat hi havia “armes amb potencial destructiu”

El portaveu del PP desvarieja i assegura també que les protestes van ser planificades "a Ginebra" amb el suport d'Arnaldo Otegi

|

- Publicitat -

El portaveu del PP, Miguel Tellado, ha insistit aquest dimecres a vincular les protestes de Tsunami Democràtic amb pràctiques terroristes. “Volen amnistiar a aquells que van bloquejar l’aeroport de Barcelona utilitzant armes amb potencial destructiu“, ha dit en una pregunta al ministre de la Presidència, Félix Bolaños. Per Tellado, es vol perdonar també a aquells que van intentar “atemptar contra el rei”. “Aquests delictes no se’ls inventa el PP, estan recollits en autos judicials”, ha reblat abans de remarcar que les protestes van ser planificades “a Ginebra” amb el suport d’Arnaldo Otegi. Segons Bolaños, aquests posicionaments suposen una contradicció amb el fet que el PP es reunís a l’estiu amb partits que ara consideren “terroristes”.

“Em pot dir per què després de les eleccions del 23-J es van reunir amb partits que ara consideren terroristes per aconseguir la investidura del senyor Feijóo?”, ha dit Bolaños abans de preguntar a Tellado si pel PP són “terroristes” tots aquells partits que no van donar suport al candidat popular. “Som tots terroristes per no donar-li suport?”, ha ironitzat.

Publicitat

Per a Bolaños, el que va passar el 2019 amb les protestes contra la sentència del procés és “greu”, però no va ser un fenomen terrorista. “Perquè el 2019 no qualificaven de terrorisme allò que passava a Catalunya”, ha dit a la bancada del PP. Finalment, ha acusat els populars d’utilitzar “tècniques d’ultradreta” fent “hipèrboles” i mentint.

Et pot interessar  El PP allarga artificialment l'amnistia: es nega a sotmetre-la al ple del Senat del 7 i 8 de maig i podria esperar al 14
Publicitat

Opinió

Minut a Minut