Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La CUP titlla de “pegat” les mesures anticrisi de Sánchez perquè no solucionen “l’economia de la gent”

|

- Publicitat -

La diputada de la CUP al Congreso, Mireia Vehí, ha criticat aquest dimecres les mesures que el president espanyol, Pedro Sánchez, ha presentat per intentar pal·liar i prevenir la crisi econòmica derivada de les conseqüències de la guerra a Ucraïna.

“Són mesures que seran un pegat, com ja va passar amb la pandèmia, i que estabilitzen la macroeconomia, però no solucionen l’economia de la gent”, ha sentenciat. I és que la diputada considera que amb aquestes mesures “es fa una política molt expansiva, amb molta despesa pública, però no s’apugen els impostos de les grans corporacions i no es limiten els preus”.

Publicitat

Per a la CUP, a més, les mesures de Sánchez “aposten per canvi de fonts d’energia però no per canviar el model productiu”. “No val fer coses perquè les mateixes empreses que especulen ara amb el preu de l’energia facin el mateix amb les renovables”, ha conclòs.

En la intervenció al debat d’aquest dimecres amb motiu de la compareixença de Sánchez, el diputat de la CUP Albert Botran ha criticat que “falten mesures radicals” que regulin el mercat i limitin preus.

Defensa del Sàhara

Botran ha afirmat que l’acord del govern espanyol amb el Marroc és una “traïció” al poble sahrauí i ha criticat que “s’encarregui al Marroc el paper de gendarme davant les migracions africanes”.

Et pot interessar  Estrada insta Puigdemont a fer una "esmena claríssima" a les polítiques de Junts
Publicitat

Opinió

Minut a Minut