Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

La CUP, sobre la remodelació del Govern: “Cal un canvi de polítiques”

El cap de llista de la CUP a Barcelona, Albert Botran, creu que Jordà s’hauria d’haver plantat davant del projecte de Hard Rock

|

- Publicitat -

El cap de llista de la CUP a Barcelona a les eleccions del 23-J, Albert Botran, ha defensat que cal un “canvi de polítiques” del Govern perquè són “molt continuistes a nivell econòmic”. D’aquesta manera ha reaccionat a la remodelació de l’executiu anunciada avui pel president de la Generalitat, Pere Aragonès. En una entrevista a TV3, Botran ha dit que la fins ara consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, s’hauria d’haver plantat davant del projecte de Hard Rock, que considera “l’antítesi” d’adaptar-se al canvi climàtic. I ha remarcat que el fins ara conseller d’Educació, Josep González-Cambray, s’ha posat en contra “tots els mestres”. Davant d’aquesta situació, ha conclòs que “cal un canvi de polítiques”.

Pel que fa a les condicions per a la investidura després de les eleccions del 23-J, el cap de llista de la CUP per Barcelona manté que el seu partit votarà en funció de si el pròxim president del govern espanyol està disposat a garantir les bases per a l’exercici del dret a l’autodeterminació. Es tracta, segons els anticapitalistes, d’una línia vermella.

Publicitat

Tot i ser cap de llista per Barcelona al 23-J, Botran ha dit que no sap si estarà quatre anys més al Congrés en cas de ser escollit. I ha dit que defensarà la feina feta i donarà el relleu “quan sigui necessari”

Et pot interessar  La fiscalia demana arxivar la causa contra l'exdirectora del CNI per l'espionatge a Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut