Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La CUP exigeix la dimissió de Vilagrà per la “nefasta gestió” dels JJOO

|

- Publicitat -

El diputat de la CUP Xavier Pellicer ha denunciat que la Generalitat continuï prioritzant el projecte d’una candidatura dels Jocs Olímpics del 2030, tenint en compte la situació actual de Catalunya. Pellicer lamenta que els més de cinquanta incendis a Catalunya estiguin sent els protagonistes i el Govern continua “encegat” amb els JJOO.

El president del COE, Alejandro Blanco, ha de sortir públicament per confirmar la retirada de la candidatura conjunta. Així mateix, a l’espera que el COE confirmi la decisió de no presentar candidatura per a l’any 2030 els anticapitalistes han carregat contra a la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i han pressionat perquè presenti la seva dimissió: “Caldran moltes explicacions perquè els Jocs han estat un miratge per dilapidar diners públics amb una falta de transparència”, ha anunciat Pellicer. Per això, demanat ha dit que la consellera “s’hauria de plantejar seriosament la seva dimissió” fruit “nefasta gestió” del projecte que ha acabat fracassant.

Et pot interessar  VIDEO | Vilagrà avisa que el finançament és un compromís de Sánchez: "Si no compleix, que no esperi un xec en blanc"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut