Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

La CUP assegura que després de les eleccions “actuaran perquè no es repeteixi el que ha passat aquesta legislatura”

Estrada emplaça la CUP a "ser una eina útil per la població en un moment tan complicat com el que ens trobem"

|

- Publicitat -

La CUP encara l’avançament electoral immersos en un procés de reorganització després d’uns resultats poc satisfactoris en les darreres fites electorals. La portaveu de la formació al Parlament, Laia Estrada, ha assegurat que “independentment de si ens ve millor o pitjor, hem d’assumir el repte i respondre de la millor manera possible”. I s’ha emplaçat a “ser una eina útil per la població en un moment tan complicat com el que ens trobem”. En una entrevista a TV3, Estrada ha dit que després del 12 de maig, “actuaran de tal manera que no es repeteixi el que ha passat aquesta legislatura”.

Ha remarcat que ahir “vam veure la culminació del fracàs de la legislatura”, apuntant que s’ha “malbaratat” i “llançat per la borda, desaprofitant la majoria independentista”.

Publicitat

Estrada no ha volgut fer apostes sobre qui serà el candidat dels anticapitalistes, però ha subratllat que els seus principis ideològics “es mantenen intactes”. Finalment, la portaveu ha destacat que després del 12-M “volem construir un gran bloc social per traslladar els consensos que existeixen al país: al voltant de l’habitatge, l’emergència climàtica o els serveis públics, i que això es traslladi al Parlament”

Et pot interessar  El cartell de Cs pel 12-M està fet amb intel·ligència artificial i demana "detenir" Puigdemont i Sánchez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut