Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

La CUP aprofita l’ofrena a Macià per denunciar el “genocidi” d’Israel a Gaza

Els anticapitalistes manifesten que cal entomar el llegat de Macià "sent més exigents en assolir l'alliberament nacional com a element indispensable per a la justícia i la llibertat"

|

- Publicitat -

La CUP ha assistit a la tradicional ofrena floral a la tomba del president Francesc Macià, i ha aprofitat l’atenció mediàtica per a denunciar el “genocidi” que suposa la intervenció militar d’Israel a Gaza, tot afirmant, però, que Palestina “resistirà”. Els anticapitalistes també han reivindicat el llegat de Macià tot recordant que aquest és “més vigent que mai”.

Així, la CUP s’ha fet seva la “defensa de la llibertat nacional” que feia Macià com a “requisit indispensable” per assolir “drets socials” com el dret a l’habitatge o l’accés als subministraments. “En definitiva, a viure vides dignes”, ha assegurat la diputada Montserrat Vinyets. La representant de la CUP també ha defensat la vigència dels “posicionaments antiimperialistes” de Macià, i ha opinat que la “necessitat d’internacionalitzar la causa catalana” és també avui “més necessària que mai”.

Publicitat

“Des de la CUP entenem que cal entomar el seu llegat sent més exigents en assolir l’alliberament nacional com a element indispensable per a la justícia i la llibertat”, ha afirmat Vinyets.

Et pot interessar  Estrada: "Malgrat que ERC i Junts es tiren els plats pel cap sobre la unitat, han mirat més al PSC que a la CUP"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut