Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La confiança amb el Gobierno en estat crític: “Espanya no compleix mai els pactes”

|

- Publicitat -

El col·lectiu Primer d’Octubre: militants d’ERC ha decidit prendre partit després que l’executiu espanyol hagi decidit de manera unilateral l’aturada en el projecte de l’aeroport de Barcelona. Així, han donat a conèixer la seva opinió al respecte, ja que la notícia ha posat en dubte la confiança amb el Gobierno.

D’aquesta manera, el col·lectiu han afirmat que “no podem deixar les decisions importants en mans dels capricis espanyols”. Això evidència que l’executiu espanyol ha estat jugant brut promovent el debat ecologista i intentant dividir el Govern català, quan sabien de sotamà que es tractava d’una discussió supèrflua. És a dir, han transmès una imatge de fals diàleg, per poder aplicar la seva agenda política, usant l’executiu català com a via d’escapada de l’opinió pública.

Publicitat

El col·lectiu ha estat dur, precisament amb aquest joc brut del Gobierno, i ha volgut destacar, segons el seu parer, la impossibilitat d’aconseguir resultats polítics a través del diàleg. Amb un contundent “Espanya no compleix mai els pactes” han mostrat el descrèdit per part de l’independentisme de la via del diàleg, i la poca vergonya de l’executiu espanyol, que amb tripijocs de baixa volada proven de desestabilitzar l’executiu català.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut