Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La coneguda Macarena Olona (Vox) deixa la política “per raons mèdiques”

|

- Publicitat -

Qui es va empadronar a casa d’un dirigent del partit per ser candidata a Andalusia ara baixa del carro de la vida política, de cop i volta. La dirigent de Vox Macarena Olona ha anunciat aquest divendres que deixa la política “per raons mèdiques”. Ho ha fet mitjançant un comunicat que ha penjat al seu compte de Twitter. “Acabo de reunir-me amb el president de Vox, Santiago Abascal, per a comunicar-li que, després de més de tres anys dedicada en cos i ànima al servei públic, des de la política, ha arribat el moment de posar fi a aquesta etapa per raons mèdiques a la meva voluntat”, ha escrit. D’altra banda, diu que tan aviat com sigui possible es reincorporarà com a advocada de l’Estat.

Olona, que va ser candidata de la formació d’ultradreta a Andalusia en les últimes eleccions, ha dit que creia que n’hi hauria prou amb la seva voluntat, però que “la salut no entén de compromisos”. Sense donar més detalls, ha dit que ha d’afrontar “un important repte personal, per prescripció mèdica, incompatible amb l’exposició mediàtica i l’entrega que Andalusia mereix i exigiria”.

Et pot interessar  Vox i el PP continuen perpetrant un genocidi cultural al País Valencià: ara volen eliminar de la història Guillem Agulló
Publicitat

Opinió

Minut a Minut