Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

La conclusió de Bombers per la República després de la fugida de Juan Carlos i la sentència del tribunal belga: “Els poders de l’estat es debiliten”

En un fil a Twitter, també retreu als “republicans espanyols” que “no fan res. Només faciliten la fuga des del Gobierno”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 09/08/2020

El col·lectiu de bombers independentistes, Bombers per la República, ha fet un fil a Twitter on analitzen les dues notícies més destacades de la setmana per veure quines en poden ser, a priori les conseqüències, arribant a la conclusió que “els poders de l’estat es debiliten”.

Per una banda, la fugida de Juan Carlos I a Abu Dabi i la pressió d’Òmnium amb la seva campanya “coronaciao“, que pel col·lectiu suposa que “Madrid es debilita internacionalment i internament”, i ho aprofiten per carregar contra el Gobierno “progressista” i els suposats “republicans espanyols”, els quals “no fan res, només faciliten la fuga des del Gobierno“. “La seva república és retòrica”, han reblat a Twitter.

També mencionen l’escàndol d’acord entre el PSOE i el ministeri d’Hisenda per robar diners dels ajuntaments, així com la victòria independentista amb la negació de la justícia belga pel que fa a l’extradició del conseller Lluís Puig, i la quedada en ridícul de la justícia espanyola i del jutge Pablo Llarena. “Madrid va perdent partides”, asseguren.

En conclusió, Bombers per la República reitera que els poders de l’estat “es debiliten”, i proposen una sèrie de punts a millorar de cara a assolir la independència, com ara la creació d’un full de ruta, la identitat digital, o l’opinió sobre la unilateralitat.