Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

La conclusió de Bombers per la República després de la fugida de Juan Carlos i la sentència del tribunal belga: “Els poders de l’estat es debiliten”

|

- Publicitat -

El col·lectiu de bombers independentistes, Bombers per la República, ha fet un fil a Twitter on analitzen les dues notícies més destacades de la setmana per veure quines en poden ser, a priori les conseqüències, arribant a la conclusió que “els poders de l’estat es debiliten”.

Publicitat

Per una banda, la fugida de Juan Carlos I a Abu Dabi i la pressió d’Òmnium amb la seva campanya “coronaciao“, que pel col·lectiu suposa que “Madrid es debilita internacionalment i internament”, i ho aprofiten per carregar contra el Gobierno “progressista” i els suposats “republicans espanyols”, els quals “no fan res, només faciliten la fuga des del Gobierno“. “La seva república és retòrica”, han reblat a Twitter.

També mencionen l’escàndol d’acord entre el PSOE i el ministeri d’Hisenda per robar diners dels ajuntaments, així com la victòria independentista amb la negació de la justícia belga pel que fa a l’extradició del conseller Lluís Puig, i la quedada en ridícul de la justícia espanyola i del jutge Pablo Llarena. “Madrid va perdent partides”, asseguren.

En conclusió, Bombers per la República reitera que els poders de l’estat “es debiliten”, i proposen una sèrie de punts a millorar de cara a assolir la independència, com ara la creació d’un full de ruta, la identitat digital, o l’opinió sobre la unilateralitat.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió