Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La catalanofòbia es manifesta a Madrid aquest diumenge

PP, Ciudadanos i Vox s'agruparan a la plaça de Colon a les dotze del matí

|

- Publicitat -

Els líders del PP, Cs i Vox, Pablo Casado, Albert Rivera i Santiago Abascal han convocat  una concentració el pròxim diumenge a Madrid contra el president del Gobierno Pedro Sánchez, a qui acusen “d’alta traïció” a Espanya pel seu acord amb la Generalitat per a la creació de la figura d’un relator en les reunions entre partits. En dues compareixences d’urgència, Rivera i Casado van fer crides a constituir un “front cívic” per foragitar un “president il·legítim”. PP i Cs han demanat a més la compareixença urgent del president espanyol al Congreso. El líder de Vox, Santiago Abascal ha demanat “fer fora aquest govern traïdor que és pres dels independentistes”.

Al Tribunal Suprem

Publicitat

La manifestació de la dreta tindrà lloc diumenge a les dotze del matí a la Plaça Colón i es dirigirà cap al Tribunal Suprem, a pocs dies de l’inici del judici de l’1-O. “Cal crear un front cívic més enllà de sigles polítiques per dir a Sánchez que no estem disposats a vendre el nostre país”, ha dit, perquè “ha arribat el moment d’unir, sumar i donar la batalla cívica”.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut