Divendres, 21 de gener de 2022 - Edició 1275
La República

La campanya #JoEmCorono recapta més de 235.000 euros en 24 hores

Resposta massiva de la societat amb la causa. Hi han participat Pep Guardiola, Carles Puyol o Carlos Cuevas

Agències 19/03/2020
La consellera de Salut, Alba Vergés, i el metge i investigador de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol, Oriol Mitjà, expliquen l'assaig clínic del coronavirus, en una roda de premsa que s'ha seguit de forma telemàtica. 16/03/2020 (Horitzontal)

La Fundació Lluita contra la Sida ha celebrat aquest dijous en un comunicat que la iniciativa #YoMeCorono, creada per a la recaptació de fons per a la prevenció i cura del coronavirus, ha aconseguit més de 200.000 euros a través de 8.000 donatius en 24 hores.

Han assegurat que la campanya “ha obtingut una resposta massiva per part de la societat civil i de personalitats” com Pep Guardiola, Carles Puyol, Paula Echevarría, Òscar Camps i Carlos Cuevas, entre altres.

Els donatius es poden fer a través de la pàgina web ‘yomecorono.com’ i van destinats als projectes d’investigació —un assaig clínic per al tractament precoç i prevenció del Covid-19 i una investigació per a una vacuna en el marc d’un estudi en col·laboració amb l’IRTA-CReSA, BSC i IrsiCaixa– dirigits per Oriol Mitjà, metge i investigador de la Fundació Lluita contra la Sida i de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona).