Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

La Cambra de Comerç de Barcelona elegeix Santacreu com a nou president de l’entitat

L'empresari ha subratllat la "independència" de l'entitat, insistint que "no serà influenciada per cap entitat externa", en una clara referència a l'ANC

|

- Publicitat -

L’empresari Josep Santacreu és, des d’aquest dilluns, 9 d’octubre, el nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona, rellevant així a Mònica Roca, la fins ara presidenta i candidata de la llista independentista Eines de País. El líder de la llista Va d’Empresa, després de guanyar les eleccions pels pèls, ha acabat imposant-se sobre la candidata independentista amb 35 vots a favor dels 58 totals que conformen el ple de la Cambra.

“Treballarem sense estar influenciats per cap interès extern“, ha assegurat Santacreu en la sessió constitutiva del plenari. L’empresari ha volgut reconèixer la feina “ben feta” de la seva predecessora i la dedicació mostrada a la Cambra, una feina que ara permet a la seva candidatura “construir per sobre dels seus fonaments”. Tanmateix, l’ara president ha deixat clara la “independència” de l’entitat, insistint que “no serà influenciada per cap entitat externa”, la referència més directa que ha fet a l’ANC, que donava suport a la candidatura d’Eines de País.

Publicitat

Santacreu, que ha presentat el seu equip subratllant la voluntat de “sumar esforços i treballar sense fer soroll, sense estridències i escarafalls“, també ha assegurat que vol una institució “amb veu pròpia”, que sigui “unida, àmplia, transversal i representativa”

Publicitat

Opinió

Minut a Minut