Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Juvillà i el Parlament presentaran recursos al Supremo per protegir el seu escó

|

- Publicitat -

El diputat de la CUP Pau Juvillà ha anunciat en una roda de premsa al Parlament que presentarà un recurs al Tribunal Supremo (TS) en contra de la sentència de la JEC que ordenava la retirada del seu escó. Igualment, el Parlament ha decidit registrar un altre recurs al mateix tribunal.

Juvillà no ha concretat si presentaran cautelars o cautelaríssimes per enderrerir la decisió judicial, perquè les defenses encara ho estan estudiant. A la roda de premsa l’han acompanyat la presidenta parlamentària, Laura Borràs; i les membres de la Mesa Alba Vergés (ERC), Aurora Madaula (Junts), Ruben Wagensberg (ERC); a més del diputat dels comuns Lucas Ferro.

Publicitat

Tal com ja va dir ahir Juvillà, el diputat i la CUP s’acullen al dictamen que va aprovar el Parlament per defensar l’escó del dirigent anticapitalista fins que la sentència no sigui ferma. Avui, de nou, Juvillà i la majoria sobiranista de la cambra han volgut escenificar la defensa de la “sobirania” del Parlament. El diputat també ha reiterat que la JEC no és un òrgan “competent”.

Juvillà ha afegit que, a banda de preparar el seu recurs de cassació davant la seu de la sala penal del Supremo, té la intenció d’esgotar “totes les vies legals” contra la resolució de la JEC. El diputat de la CUP té previst, doncs, anar a Europa si cal.

Et pot interessar  La CUP titlla de "molt greu" que el Govern no informés de la renovació amb Hard Rock enmig de les negociacions de pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut