Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Jutjaran Inma Alcolea i Juan Carlos Girauta per les seves amenaces al mosso independentista Albert Donaire

|

- Publicitat -

L’excaporal dels Mossos i activista espanyolista, Inma Alcolea, i l’exdiputat de Cs, Juan Carlos Girauta,  s’asseuran a la banqueta dels acusats en un jutjat d’Olot (la primera el 10 de maig i el segon dos dies després) en dos judicis ràpids per les seves amenaces, insults i vexacions al conegut mosso independentista, Albert Donaire. En el cas d’Inma Alcolea, que té una obsessió contra Donaire i fa molt temps que l’assetja, s’enfronta a una possible condemna pels delictes d’amenaces, inducció a l’odi i contra drets fonamentals i les llibertats pels seus insults homòfobs. El judici arriba després de la denúncia que Donaire va presentar fa aproximadament un any a la comissaria dels Mossos d’Olot després de rebre una amenaça a casa seva en la qual es podia llegir: “Ya sabemos donde vives. La próxima vez no será una nota. Arriba España” i fes constar que Inma Alcolea havia publicat a Facebook fotografies de la façana de casa seva i que també havia publicat imatges de la casa dels seus pares.

A Girauta se’l jutjarà per amenaces i insults a través del seu perfil de Twitter contra Donaire. És la mateixa Alcolea qui insinua a les xarxes que el diputat que en el seu dia també va ser denunciat per Donaire és Girauta.

Publicitat

Tot i que se’ls acusi de delictes lleus, Donaire, en declaracions a ‘LaRepública.cat, es declara satisfet perquè entén que el jutge ha vist que les denúncies tenien fonament. I defensa que la via de denunciar dona resultats perquè fets com aquests no quedin impunes com passa tantes vegades. En comptes de quedar-se de braços plegats davant de l’assetjament continuat del qual és víctima, Donaire ha decidit plantar cara. I aquesta batalla judicial tan sols acaba de començar.

 

Et pot interessar  L'Audiència de Tarragona rebaixa la condemna a Masagué pel cas de les guinguetes de Torredembarra

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut