Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

Junts proposa Jordi Fàbrega com a nou vicepresident del partit després de la dimissió de Dalmases

|

- Publicitat -

Junts ha proposat l’exalcalde de la Seu d’Urgell Jordi Fàbrega com a nou vicepresident del partit després que Francesc de Dalmases abandonés el càrrec arran de l’esbroncada a una periodista del FAQs.

El portaveu del partit, Josep Rius, ha explicat que es tracta d’una proposta de la presidenta de la formació, Laura Borràs, i del secretari general, Jordi Turull; tanmateix, no és segur, perquè haurà de ser ratificada pels afiliats. Amb aquest moviment JxCat vol “reforçar el treball municipalista” de l’executiva, especialment de cara a les eleccions municipals.

Publicitat

Rius també s’ha referit al cas del compte ‘fake’ de Twitter d’una suposada periodista, Joana Masdeu, creat per defensar Dalmases quan va esclatar la polèmica. Segons va avançar ‘NacióDigital’ i va confirmar l’ACN el compte estava vinculat a un conseller nacional del partit, Rai López, proper a Borràs, tot i que ell va negar tenir-hi relació. Rius ha confirmat que el cas és en mans de la Comissió de Garanties del partit.

 

Et pot interessar  Puigdemont denuncia la "gestió" de l'Estat espanyol en matèria d'immigració i i responsabilitza les empreses de garantir que els nouvinguts parlin català
Publicitat

Opinió

Minut a Minut