Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Joana Masdeu, un compte ‘fake’ vinculat a un col·laborador de Borràs, segons ‘Nació Digital’

|

- Publicitat -

El cas Dalmases treu fum, un dia després de la seva dimissió com a vicepresident de Junts. El polèmic compte de la periodista Joana Masdeu seria ‘fake’ i estaria vinculat en l’entorn de la presidenta del partit, Laura Borràs. Tot plegat, ho ha destapat el mitjà Nació Digital, en les últimes hores, el qual assegura que l’articulació del compte l’ha fet Rai López Calvet col·laborador de Borràs, conseller nacional de Junts i membre de l’Assemblea de Representants del Consell de la República. Així mateix, el mòbil associat al compte de Joana Masdeu, que ja ha estat eliminat, era el de López Calvet.

En aquest compte, la periodista treia ferro a l’assumpte de Dalmases i assenyalava a Albert Batet i Jordi Sànchez de tenir comportaments pitjors. Davant d’aquesta campanya mediàtica, Jordi Sànchez a través d’una piulada l’ha interpel·lat oferint-se a fer una entrevista presencial per esclarir tots els dubtes. Poc després, el compte de Masdeu ja no apareixia, per tant, havia esborrat.

Publicitat

Entre altres, la foto del perfil de Twitter del compte de Masdeu era la sala de premsa del Parlament de Catalunya. A la cambra no els consta mai que cap periodista amb el nom de Joana Masdeu s’hagi acreditat i cap periodista tampoc l’ha vist mai treballar. La mateixa imatge havia estat publicada per Junts anteriorment.

Tot i això, Rai López Calvet manifesta a través de Twitter que “ell no hi té res a veure”. En tot cas, el número coincideix, i segons ha apuntat El Nació, han revelat els dos últims dígits per preservar la seva privacitat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut