Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

Junts no rebaixa el to contra el Govern i insisteix en la seva debilitat malgrat l’acord conjunt

La portaveu de Junts al Parlament ha reivindicat "una llei d'amnistia" i ha agraït als comuns "el seu suport"

|

- Publicitat -

L’acord conjunt al qual han arribat ERC, Junts i la CUP per a condicionar la investidura a treballar per establir les bases per a la celebració d’un referèndum d’autodeterminació, malgrat apropar les posicions entre els partits sobiranistes, no ha estat suficient perquè Junts rebaixi el to contra el Govern. Durant la darrera jornada del debat sobre política general, la portaveu de Junts al Parlament de Catalunya, Mònica Sales, ha carregat amb duresa contra l’executiu que lidera Pere Aragonès, assegurant que el debat “ha servit per demostrar la debilitat i la solitud del Govern”.

Una de les propostes que va presentar Junts buscava constatar, precisament, la pèrdua de confiança dels grups parlamentaris en el Govern. “Si el Govern es resisteix a no acceptar la realitat, endavant, estan avisats i Junts no en serà còmplice” ha asseverat Sales.

Publicitat

La portaveu ha tret pit de les propostes de resolució presentades per Junts, les quals, segons ha exposat, “volen demostrar que hi ha una altra manera de fer les coses i una alternativa per avançar: solvència i independència”, explica la diputada de Junts. “Tenim molt clar que per aconseguir un futur de congrés i benestar només hi ha un camí possible, avançar cap a la independència“, ha sentenciat Sales.

“Les propostes del Govern no concreten, no marquen terminis ni tenen dotació pressupostària”, ha criticat Salas que, tot seguit ha reivindicat “una llei d’amnistia” i ha agrait als comuns “el seu suport”.

Et pot interessar  ERC presenta el seu lema de campanya: 'Al costat de la gent. Al costat de Catalunya'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut