Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Junts i ERC arriben a un acord per governar conjuntament a Sant Cugat del Vallès

Sumen un total de 13 regidors, de manera que tenen majoria absoluta

|

- Publicitat -

Junts i ERC a Sant Cugat del Vallès han arribat a un acord per governar conjuntament durant aquest mandat, segons han confirmat les assemblees dels dos partits. Aquesta entesa permetrà integrar els 4 representants d’ERC al govern de Junts, que està liderat per l’alcalde Josep Maria Vallès. Amb aquesta incorporació, el govern disposarà d’una majoria absoluta amb un total de 13 membres al ple municipal.

Així doncs, ERC torna al govern de Sant Cugat, després de governar durant l’última legislatura amb Mireia Ingla al capdavant, gràcies a un pacte amb el PSC i la CUP que va desbancar Junts en aquella ocasió. No obstant això, Ingla no formarà part del nou executiu, ja que va renunciar al seu càrrec com a regidora el passat 17 de juny.

Publicitat

Els detalls de l’acord seran presentats en un acte previst per aquest dimarts, on s’espera que es donin a conèixer les bases i les àrees de responsabilitat de cadascun dels partits en el nou govern municipal. Aquesta coalició entre Junts i ERC busca estabilitzar i proporcionar una major cohesió a l’administració local de Sant Cugat del Vallès durant el present mandat.

Amb aquesta nova configuració de forces polítiques al govern municipal, s’espera que s’estableixin les bases per a una governabilitat sòlida i que es puguin abordar els reptes i les demandes dels ciutadans de Sant Cugat. Es tracta d’un pas important en la trajectòria política local, que promet una gestió conjunta i una col·laboració estreta entre Junts i ERC per tal de garantir el benestar i el progrés de la ciutat.

Et pot interessar  Aragonès diu que no abandonarà responsabilitats si no repeteix com a president
Publicitat

Opinió

Minut a Minut