Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Junts destaca el “component personal” que tindrà el retrobament Puigdemont-Junqueras

|

- Publicitat -

La vicepresidenta de Junts, Elsa Artadi, ha destacat el “component personal molt important” que tindrà el retrobament entre l’expresident de la Generalitat i líder de Junts, Carles Puigdemont, i l’exvicepresident del Govern i líder d’ERC, Oriol Junqueras, dimecres a Waterloo (Bèlgica): “Aquests retrobaments tenen un component polític però també personal, que no podem fer veure que no existeix després de tant temps sense veure’s de manera presencial”, ha sostingut en una conferència de premsa telemàtica, malgrat constatar que tots dos ja han mantingut contactes de manera telemàtica o a través d’intermediaris en el passat.

I, segons Artadi, “el govern legítim de Catalunya, que ha estat empresonat i a l’exili, continuarà tenint aquestes reunions de manera habitual per aquesta relació personal i pel pes polític considerable” que representa.

Publicitat

També ha explicat que està previst que el secretari general de Junts, Jordi Sànchez, i altres excarcerats del partit viatgin a Ginebra (Suïssa) per trobar-s’amb la seva homòloga a ERC, Marta Rovira, i amb l’exdiputada de la CUP al Parlament Anna Gabriel. De fet, estava previst que aquesta trobada tingués lloc dimarts, però s’ha hagut de posposar per un “problema personal” de Rovira.

Et pot interessar  Rovira afirma que "tornarà" quan "es donin les garanties", ja que l'amnistia "no pot preveure la reacció judicial"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut