Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Junts consultarà a les bases si cal continuar al Govern

|

- Publicitat -

Junts ha renovat la direcció del partit, després de l’aprovació d’aquest dissabte. Ara Laura Borràs és la nova presidenta de la formació, agafant el relleu a Carles Puigdemont. Concretament, se li ha atorgat a aquest càrrec, que fins ara no tenia funcions executives, la competència de “dirigir el partit, conjuntament” amb la secretaria general, que encapçala Jordi Turull.

Tot i això, es pot produir un canvi abismal en Junts. En el congrés que se celebrarà el 15 i 16 de juliol a la Farga de l’Hospitalet, es debatrà el grau de compliment de l’acord de Govern amb ERC, en funció del qual s’avaluarà les mesures per adoptar al respecte, “sense descartar-ne cap”. “En aquest escenari Junts plantejarà a les seves bases la possibilitat de continuar o no al govern o prendre altres tipus d’iniciatives adequades a la situació”. Totes afirmacions que s’han fet arribar als militants del partit, aquest dimarts .

Publicitat

El comunicat recorda que després de les eleccions del 14-F es va tancar un acord de govern amb ERC, “ni fàcil ni ràpid”, per tal de dur a terme el mandat de l’1-O. A més, destaca que l’aposta de Junts és la confrontació democràtica amb l’Estat, sense tancar la porta al diàleg, però amb un mediador i amb voluntat real de negociar; segons ha avançat El Nacional.

Et pot interessar  El Suprem desestima el recurs del Parlament contra la decisió de la JEC de retirar l’escó a Borràs
Publicitat

Opinió

Minut a Minut