Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 20 de maig del 2024
Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 20 de maig del 2024

VÍDEO | Junts abaixa els fums a Sánchez i diu que “durarà el que duri la seva paraula”

Borràs no aclareix si el lawfare forma part de la llei d'amnistia ni si el seu cas estaria inclòs

|

- Publicitat -

Junts no vol que el PSOE es refiï després del pacte per la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol. La presidenta del partit, Laura Borràs, ha insistit que els vots del seu partit “no estan garantits” pel PSOE més enllà de la investidura: “Sánchez durarà el que duri la seva paraula”, ha afirmat en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Pel que fa a l’abast de la futura llei d’amnistia, Borràs no ha aclarit si el lawfare hi formarà part ni si el seu cas estaria inclòs. Tanmateix, sí que ha volgut reivindicar els aspectes que Junts ha aconseguit, posant d’exemple la mateixa amnistia i la mediació internacional, que segons va avançar el president Carles Puigdemont es reunirà a finals d’aquest mes.

Publicitat

En la mateixa línia s’ha expressat el secretari general de Junts, Jordi Turull, en unes declaracions a RAC1 en què ha recordat que en cap document signat posa que els juntaires hagin d’aprovar els pressupostos de 2024 i que dependrà dels avenços que facin, posant sobre la taula l’autodeterminació des de la primera reunió amb els verificadors, prevista per abans que acabi el mes de novembre.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut