Edició 2116

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 11 de maig del 2024
Edició 2116

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 11 de maig del 2024

Junqueras treu pit del fet que ERC hagi pagat la fiança al Tribunal de Cuentas

|

- Publicitat -

El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha expressat orgull i “modèstia” després que ERC hagi pagat 2 MEUR per la fiança dels ex alts càrrecs afectats pel Tribunal de Cuentas que van estar al Govern entre 2016 i 2017. Durant el Consell Nacional, s’ha mostrat “farcit d’orgull” per ERC. Així, ha defensat que els republicans no volen deixar “ningú enrere” i estaran al costat de tots els independentistes. “Sense excepció”, ha dit, al temps que ha manifestat que tothom “n’hauria de ser conscient”. El republicà ha carregat contra el “mal anomenat tribunal”, de qui ha dit que és “purament polític” i que treballa per “encàrrec” dels partits que han designat els seus membres. Ha lamentat que el que es pretén és embargar les cases dels seus fills.

“Davant de qualsevol acte de repressió, tots estem cridats a posar tota la nostra solidaritat i això és el que hem fet un cop més”, ha dit Junqueras sobre el pagament d’ERC. El republicà ha insistit que ERC no deixarà cap independentista sol i que estarà “al costat” de tots els represaliats. “Els hi farem costat sempre”, ha assegurat.

Publicitat

Sobre el Tribunal, ha criticat la “injustícia” d’aquest òrgan que vol exercir “venjança” contra ells.

El Consell ha començat precisament amb un aplaudiment als dos membres del partit que han portat la gestió d’aquest pagament, a qui l’ex conseller Raúl Romeva els ha fet una abraçada.

Et pot interessar  La CUP demana "trencar amb la falsa normalitat" que volen PSC, Junts i ERC i apostar per "l'agenda independentista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut