Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Junqueras reivindica ERC com “el millor antídot contra el PP i Vox”

El líder republicà crida a "aixecar una onada democràtica, republicana i independentista"

|

- Publicitat -

El president d’ERC, Oriol Junqueras, després de constatar els mals resultats que la formació que lidera ha obtingut en les darreres eleccions municipals, i de descartar que Aragonès avanci les eleccions a Catalunya, ha tornat a reivindicar el seu partit com el millor antídot als partits espanyolistes com el PP i Vox. Les formacions conservadores i d’extrema dreta s’han consolidat arreu de l’Estat espanyol, però també han recuperat part del seu poder a Catalunya, aconseguint representació per primera vegada a diversos municipis i ciutats, així com organismes administratius.

Davant aquest panorama, i ignorant algunes de les crítiques que representants del moviment independentista han fet arribar al líder republicà, Junqueras ha insistit que ERC és el millor antídot a l’opció conservadora, i que el pròxim 23 de juliol hi serà “en defensa del nostre país”.

Publicitat

En un enfilall de Twitter, després de felicitar “tots els candidats que han guanyat les eleccions”, Junqueras ha recordat que els republicans mai han “contribuït a una majoria de la dreta espanyola”, i que tampoc no els han facilitat cap votació, tot insistint que ERC és la “opció més allunyada” tant del PP com de Vox. “La història ens avala”, ha reblat el president d’ERC.

Junqueras també ha cridat a aixecar una “onada democràtica, republicana, independentista i progressista” en les pròximes eleccions generals del 23 de juliol, per fer front a l'”onada conservadora que afecta molts països europeus i l’estat espanyol”.

Opinió

Minut a Minut