Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Junqueras: “Estem convençuts que un referèndum no és un delicte”

El líder d'ERC defensa que l'1-O "es va preservar la convivència i la seguretat ciutadana" en nous àudios de la seva declaració

|

- Publicitat -

Nou enregistrament de les declaracions dels presos polítics de l’abril. En aquest cas, la del vicepresident del govern de la Generalitat i líder d’ERC, Oriol Junqueras, on es mostra el seu convenciment davant de Llarena: “Fer un referèndum no és un delicte”, fent referència al codi penal. Junqueras assegura que estan convençuts que el seu objectiu polític apel·la valors del bé comú i reitera el pacifisme de tot el moviment republicà.

En un nou àudio el qual ha tingut accés El Nacional, l’ex vicepresident narra com va viure l’1-O i assegura que no va votar en el col·legi que li tocava perquè “els Mossos ho van impedir” i els votants ho van acceptar, diu, tot i això va votar en una altra localitat perquè, afegeix, “el cens era universal”.

Publicitat

“El nostre objectiu no pot quedar al marge dels valors del civisme, de la dignitat i del bé comu”, revelava el republicà. Junqueras assegura que també s’han de preservar aquests drets a la ciutadania, i afirma que en tot moment es van prioritzar “la convivència i la seguretat” durant la jornada electoral.

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut