Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Junqueras defensa que la taula de diàleg “és imprescindible”

|

- Publicitat -

L’exvicepresident de la Generalitat i líder d’ERC, Oriol Junqueras, va aprofitar el permís pentenciari per assistir a la presa de possessió del president, Pere Aragonès, per apsssar pel ‘Més 324’ que condueix Xavier Graset. En l’entrevista va defensar  la taula de diàleg entre el Govern i La Moncloa posada en marxa la passada legislatura.  Assegura que és “una eina imprescindible des de la perspectiva de la comunitat internacional” i ha carregat contra els qui hi estan en contra. “Sincerament penso que és perquè no han parlat amb la comunitat internacional. Crec que és per desconeixement profund del posicionament de la comunitat internacional”, ha considerat.

El dirigent republicà ha subratllat que els qui volen “ajudar” l’independentisme des de l’exterior “insisteixen” que cal apostar per una via, que veu com a una “oportunitat”. També ha carregat contra els posicionaments dels que diu que no volen ampliar la base sobiranista: “No puc compartir de cap manera que el nostre objectiu hagi de ser ser cada vegada menys”. Va insistir en què “hem de fer inevitable un referèndum reconegut”.

Et pot interessar  Els comuns acusen el Govern de "mentir" sobre el Hard Rock i exigeixen a Aragonès que doni explicacions al Parlament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut