Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Junqueras acusa l’ANC d’anar “en contra la majoria dels independentistes”

|

- Publicitat -

A menys d’una setmana de la Diada la situació política cada vegada és més tensada. Aquest matí, el president d’ERC, Oriol Junqueras, en declaracions a ‘Ser Catalunya’ ha carregat contra l’ANC: “L’actual direcció ha optat per una manifestació que està adreçada contra la majoria dels independentistes. És un error. Quan una organització independentista vol fer una manifestació no ha de ser en contra de l’independentista”, ha manifestat.

Per aquest motiu, Junqueras ha assegurat que ell tampoc estaria present a la manifestació convocada per l’entitat independentista, tot i que ha confirmat que ERC enviarà una delegació als actes de l’ANC. Junqueras ha qualificat d'”excloent” la manifestació de l’11S i ha tornat a treure pit del seu partit, defensat així la seva estratègia davant la taula de diàleg: “En el respecte hi ha els fonaments de la victòria. Farem la independència per l’únic camí possible, el de sumar”.

Publicitat

Sobre el possible trencament del Govern també s’hi ha pronunciat. El líder republicà ha recordat que “la majoria dels dirigents” de JxCat diuen “que en cap cas ho faran”; tot i això, Junqueras ha conclòs que respectaran “les decisions de tothom”.

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut