Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Julià de Jòdar: “Els únics trumpistes eren i són els arrencallaços i despenjapancartes”

|

- Publicitat -

L’escriptor i exdiputat de la CUP, Julià de Jòdar, ha deixat les coses clares als que gosen comparar els assaltants trumpistes del Capitoli amb els independentistes. Ha piulat: “A voure, comparatistes del Setè Dia: aquí, els únics trumpistes eren i són els arrencallaços, els riders nocturns de comarques i plaça Artós, els despenjacartes, el TSJC, el periodisme mesell”.

Publicitat

De Jòdar afegeix en altres tuits: “Idiotes comparatistes! Aquí, la multitud, per milions, va sortir a votar pacíficament; i les hordes de la GC i la PN van ser atiades pel trumpista Pérez de los Cobos, entre el silencia glacial de les callades hordes que van sortir dels caus a tallar llaços i perseguir indefensos”. També estableix més diferències: “masses de gent protestant als carrers i/o davant les institucions, no és pas populisme, sinó moviment popular. Populisme és l’ús de les masses des del Poder, o en complicitat amb ell, com el feixisme, per frenar el moviment de protesta i subordinar-lo als interessos establerts”.

I conclou: “menys vacunes antitrumpistes per a l’independentisme, que ha estat i és radicalment democràtic, i per això ha rebut de la judicatura trumpista espanyola, i més honestedat analítica, que arriba el 14-F i no tot us serà permès, comparatistes del Setè Dia”. Un missatge als pretesos analistes que fan comparacions odioses i que no s’aguanten per enlloc.

 

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut