Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Josep Rull treballarà per l’assessoria jurídica de MútuaTerrassa

|

- Publicitat -

El pres polític Josep Rull treballarà per l’assessoria legal general de MútuaTerrassa, segons ha informat l’entitat en un comunicat. Es dedicarà als àmbits relacionats amb l’economia circular, l’eficiència energètica i la sostenibilitat, d’acord amb l’agenda 2030 per al desenvolupament sostenible. Es tracta d’una figura que MútuaTerrassa fins ara tenia externalitzada. El conseller de Territori i Sostenibilitat empresonat combinarà l’activitat professional amb un servei de voluntariat. La Junta de Tractament de Lledoners va decidir dijous aplicar l’article 100.2 a Rull, que podrà sortir 12 hores al dia de dilluns i divendres.

MútuaTerrassa ha explicat que fins ara no tenia cap figura interna amb coneixement del marc legal per vetllar i fer seguiment dels compromís de l’agenda 2030, i això s’havia resolt a través de l’externalització de consultoria i altres serveis vinculats. Amb la incorporació de Rull, s’internalitza el servei i al mateix temps, continua l’entitat, “es reforça el departament legal i s’especialitza l’equip en sintonia amb els projectes del grup”.

Et pot interessar  VIDEO | Rull descarta sotmetre's a una investidura: "L'únic pla es diu Carles Puigdemont, no hi ha pla B"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut