Dimecres, 27 de gener de 2021 - Edició 916
La República

Josep Costa sobre la suspensió de la sentència de Torra: “És una presa de pèl”

El vicepresident del Parlament assegura que la decisió del Constitucional és “un insult a la intel·ligència” i es mostra convençut que “tenim el cas guanyat a Estrasburg”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 25/11/2020
El vicepresident primer de la Mesa, Josep Costa, durant el ple del Parlament l'1 de juliol de 2020 (Horitzontal)

El vicepresident primer del Parlament de Catalunya, Josep Costa, ha destrossat la decisió del Tribunal Constitucional, que aquest dimarts va denegar la suspensió de la sentència que va inhabilitar el president Quim Torra. De fet, Costa assegura que és “una presa de pèl i un insult a la democràcia i a la justícia. Fins al punt que tenim el cas guanyat a Estrasburg”, ha reblat a Twitter.

En un fil a la xarxa social, el representant de JxCat ha carregat contra la Fiscalia de Sánchez acusant-los d’haver deixat el país “sense govern en les circumstàncies actuals”, i ha explicat l’absurditat de la decisió de la justícia espanyola “primer ens van dir que no hi havia dany irreparable i que se’l podria restituir si ens donaven la raó, però ara diuen que la inhabilitació ja és irreversible”. “Un insult a la intel·ligència tan barroer que un magistrat ens dóna tota la raó”, ha etzibat Costa, que ha denunciat que tot es redueix al fet que Torra “és independentista”. Amb tot, el vicepresident del Parlament es mostra convençut que “Estrasburg ens donarà la raó”.

Relacionats