Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Josep Borrell deixa entendre que els independentistes tracten els turistes com “estrangers de merda”

La demagògia barata del ministre d'Exteriors se li gira en contra

|

- Publicitat -

El ministre socialista d’Afers Exteriors espanyol, Josep Borrell, ha fet una piulada que demostra tot l’autoodi que sent per a Catalunya i els catalans i, fent ús de la demagògia més barata i barroera, ha mesclat política i immigració i n’ha sortit escaldat.

El ministre s’ha fet ressò de la falsa agressió per motius polítics ahir a Barcelona després d’una picabaralla entre dues persones al parc de la Ciutadella.

Publicitat

Pel ministre, considera els fets com una agressió xenòfoba i assegura que “a Europa no es convida a cops de puny a què els estrangers de merda marxin cap al seu país”. No deixa de ser un missatge enverinat de cara l’opinió pública espanyola a qui s’ha venut aquest incident com una agressió d’un independentista a una unionista espanyolista.

Evidentment, ràpidament la xarxa li ha recordat les expulsions en calent que està duent a terme el Gobierno del qual ell en forma part on aquí sí que “es convida” als estrangers a marxar. De fet, els 116 immigrants que van saltar la balla a Ceuta ara estan engarjolats al Marroc a la ciutat de Tetuan.

Et pot interessar  Bolaños "respecta" la decisió de l'advocat del TJUE sobre Puigdemont però recorda que no tindrà efectes pràctics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut