Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Jornada solidària al Pont de Vilomara per ajudar les famílies afectades per l’incendi forestal

|

- Publicitat -

L’Ajuntament del Pont de Vilomara i l’associació de joves la Joventut del Pont ha organitzat aquest dissabte al vespre una jornada benèfica aamb l’objectiu de donar un cop de mà a les famílies afectades pel gran incendi forestal que va cremar més 1.700 hectàrees i va afectar una cinquantena d’habitatges. D’aquestes, una vintena de cases de la urbanització River Park van quedar totalment calcinades. La jornada ha arrencat a les set de la tarda i s’allargarà fins dos quarts de dues de la matinada i s’hi duen a terme diferents activitats com ara una botifarrada, espectacles de màgia o el concerts de Kevin Deké, Rosso Candela i El Quinto Carajillo.

L’alcalde del municipi, Enric Campàs, ha celebrat que “s’hi ha bolcat moltíssim no només la gent del Pont sinó de la comarca” i ha agraït especialment la tasca dels joves del terme. “Un dels trets característics del nostre municipi és la solidaritat i no són paraules buides: tot el poble s’hi ha bolcat i això ens omple d’orgull”, ha dit en declaracions als mitjans.

Publicitat

L’objectiu de la jornada és fer costat a les famílies afectades per l’incendi, que va cremar una cinquantena d’habitatges, i per això s’ha instal·lat un inflable i s’ha previst l’actuació d’un mag i de diversos grups de música com a part de l’esdeveniment benèfic per als . “Ens anem recuperant. Ha estat molt dur perquè hi ha hagut molta afectació a cases i, per tant, a persones, però de mica en mica ens anem recuperant tots”, ha dit Campàs.

Un dels organitzadors de la jornada, David Muñoz, ha explicat que primer pretenien fer un concert benèfic però que al final s’ha convertit en un esdeveniment amb diverses activitats “per recaptar fons per als veïns afectats”. “Tot va per ells, tot”, ha subratllat. Hi ha previst l’assitència de “prop de 1.000 persones, si no més”, i ha indicat que els diners que se n’obtinguin s’han de destinar “als més afectats”. “Hi ha gent que ha perdut tota la casa, no té assegurança i no té res”, ha recordat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut